BISTRO CLASSICS
12.00–15.00 & 17.00-20.00
START MED
Røgede saltmandler 39
Grønne Lucques Oliven med sten 39
CAESAR SALAD 130
Hjertesalat vendt med caesar dressing – hjemmelavet croutoner og parmasan.
Tilkøb: Sprød paneret udbenet kyllingunderlår af Dansk velfærdskylling +35
SALADE CHEVRE CHAUD 165
Fransk gedeost gratineret med honning og timian på surdejscroutoner, serveret på salat vendt med sennepsdressing – tørrede tranebær – valnødder og rødløg
MOULES A LA OLINICO 165
Hvidløgs dampede danske blåmuslinger.
Serveres med sprøde fritter – hjemmerørt aioli og grillet citron
FISH N CHIPS 195
Friteret torskefilet i beerbatter.
Serveres med mushy pears – grillet citron – sprøde bistrofritter og hjemmerørt sauce tatar
RØRT TATAR 175
Hakket dansk okseinderlår – kapers – cornichoner – skalotteløg – urter – Minis tatarcreme. Serveres med sprøde fritter og hjemmerørt estragonmayo
CHEESEBURGER 185
200g bøf af hakket Dansk oksekød fra Himmerland – dobbelt Monterey Jack ost i lun potatobun med hjemmerørt burger mayo – salat – bøftomat – hjemmesyltet agurk og rødløg. Serveres med sprøde fritter og hjemmerørt estragonmayo
VEGGIEBURGER 185
Bøf af hakkede svampe – flækærter og rødbede – dobbelt Monterey Jack ost i lun potatobun med hjemmerørt burger mayo – salat – bøftomat – hjemmesyltet agurk og rødløg. Serveres med sprøde fritter og hjemmerørt estragonmayo
SØDT
BARCHEFENS ISBØF 75
Cookies – Ryå vaniljeflødeis – chokoladesauce – ristede hasselnødder
MINIS MESS 75
Knust marengs – Ryå vaniljeflødeis – chokoladesauce – ristede hasselnødder
AFFOGATO 55
RYÅ vaniljeflødeis – Illy espresso
FROKOST & AFTEN
Nyt kort fra 7. januar 2025.