BISTRO CLASSICS

12.00–15.00 & 17.00-20.00

 

START MED

Røgede saltmandler 39

Grønne Lucques Oliven med sten 39

CAESAR SALAD 130

Hjertesalat vendt med caesar dressing – hjemmelavet croutoner og parmasan.

Tilkøb: Sprød paneret udbenet kyllingunderlår af Dansk velfærdskylling +35

SALADE CHEVRE CHAUD 165

Fransk gedeost gratineret med honning og timian på surdejscroutoner, serveret på salat vendt med sennepsdressing – tørrede tranebær – valnødder og rødløg

MOULES A LA OLINICO 165

Hvidløgs dampede danske blåmuslinger.
Serveres med sprøde fritter – hjemmerørt aioli og grillet citron

FISH N CHIPS 195

Friteret torskefilet i beerbatter.
Serveres med mushy pears – grillet citron – sprøde bistrofritter og hjemmerørt sauce tatar

RØRT TATAR 175

Hakket dansk okseinderlår – kapers – cornichoner – skalotteløg – urter – Minis tatarcreme. Serveres med sprøde fritter og hjemmerørt estragonmayo

CHEESEBURGER 185

200g bøf af hakket Dansk oksekød fra Himmerland – dobbelt Monterey Jack ost i lun potatobun med hjemmerørt burger mayo – salat – bøftomat – hjemmesyltet agurk og rødløg. Serveres med sprøde fritter og hjemmerørt estragonmayo

VEGGIEBURGER 185

Bøf af hakkede svampe – flækærter og rødbede – dobbelt Monterey Jack ost i lun potatobun med hjemmerørt burger mayo – salat – bøftomat – hjemmesyltet agurk og rødløg. Serveres med sprøde fritter og hjemmerørt estragonmayo

SØDT

BARCHEFENS ISBØF 75

Cookies – Ryå vaniljeflødeis – chokoladesauce – ristede hasselnødder

MINIS MESS 75

Knust marengs – Ryå vaniljeflødeis – chokoladesauce – ristede hasselnødder

AFFOGATO 55

RYÅ vaniljeflødeis – Illy espresso

FROKOST & AFTEN

Nyt kort fra 7. januar 2025.